Om oss

La Boheme Bar er et velrenommert utested på St. Hanshaugen i Oslo, med et rikholdig utvalg av drikkevarer - spesielt kjent for rimelige alkoholpriser. Hos La Boheme Bar er du velkommen til å invitere venner og bekjente for å feire små eller store begivenheter. Det er prefekt lokale for feiring av bursdager, kickoff, firma/venner fester, julebord eller andre private arrangementer.

I første etasje, som også er inngangsetasjen, ligger en bar og størstedelen av lokalets sitteplasser (kapasitet til ca 150 personer). Med vinduer ut mot en lite trafikkert gate, er det et hyggelig sted å spise, drikke eller bare å ha koselig prat.  Den lokale kan deles opp og tilpasses mindre selskaper.

I lokalets kjeller finner du en spille område. Der er shuffleboard, billiard og darts som alle kan bruke til.

Ved siden av det er den PRIVAT selskapslokale kalt Puccini Bar som har kapasitet til ca 80 personer. Det er fullt utstyrt med DJ-stand, høyttaler og egen bar. Så dere kan spille egen musikk, eller booke en dj evt band på egenhånd også dekorere lokale etter deres behov.

På La Boheme kan anledningen feires med, eller uten matservering. Det innebærer at man kan ta med egen kake eller bestille fra meny, hvor vi byr på indisk, italiensk pizza og norsk mat.

Vi kan også ta imot selskaper for opptil 300 personer, ettersom hele stedet kan lukkes for anledningen.

La Boheme er åpnet hver dag fra kl 16:00 til 02:00. Uteservering til 23:30.

 

Med beliggenhet sentralt på St. Hanshaugen, har stedet en enkel adkomst med både bil og offentlig transport. Gratis parkering etter kl 16.

 

LA BOHEME AS

Ullevålsveien 14

0171 OSLO

 

Mobil: 45 48 28 69, 40 09 76 88

Skriv gjerne tekstmelding om du ikke får svar

 

e-post: i.balseviciute@gmail.com